Hızlı İletişim?

30kW Koruyucu Ticari Jeneratör Serisi

  • 2 yıl önce
  • 8 dakika okuma süresi

İşletmeniz için bir Endüstriyel Jeneratör almayı gerçekten düşünmediyseniz, Ticari Jeneratörlerin işinizi neden kurtarabileceğinin nedenlerini gerçekten yeniden gözden geçirmelisiniz.

30kW Koruyucu Ticari Jeneratör Serisi

İşletmeniz için bir Endüstriyel Jeneratör almayı gerçekten düşünmediyseniz, Ticari Jeneratörlerin işinizi neden kurtarabileceğinin nedenlerini gerçekten yeniden gözden geçirmelisiniz. Tam kurulu bir jeneratörünüz olmadığında yalnızca günlük işlevselliğiniz tehlikeye girmekle kalmaz, aynı zamanda hasarlı makineler, kayıp veriler ve çok daha fazlası nedeniyle önemli maliyetlere sahip olabilirsiniz. İşiniz belki de tüm hayatınız boyunca yaptığınız en büyük yatırımdır. Şiddetli hava koşulları veya başka bir tür elektrik şebekesi arızası durumunda yatırımınızın dağılmasını önlemek için bir plan oluşturmanın zamanı gelmedi mi?

Generac'tan gezegendeki en iyi Ticari Jeneratörleri aldığınızda ve bunları tüm Türkiye'deki en iyi jeneratör kurulum şirketiyle birleştirdiğinizde, ticari yedek güç ihtiyaçlarınızı gidermeye yönelik önemli adımlar atmış olursunuz. Gezegendeki hiçbir Yedek Güç Jeneratörü, Powerexa Serisi gibi inşa edilmemiştir. 30kW Protector Serisinin size ve işinize neler sunabileceğini ve bu Ticari Jeneratörleri bu kadar özel yapan şeyin ne olduğunu görelim.

Kod Hazır Uyumluluk

Generac'ın 30kW Dizel Motorlu Koruyucu Jeneratörü, birçok farklı ortam ayarında uyumluluk için tamamen yapılandırılmış olarak gelir. Harici bir havalandırma ve harici doldurma, çift duvarlı bir taban tankı ve kod uyumlu daha fazla aksesuar içerir.

disney 50th anniversary ornament anniversary cake ghostface 25th anniversary costume cyclingie

Eşzamanlı Vali

Bir Ticari Jeneratör hassas yük yanıtı, sıkı voltaj değişimi ve endüstrinin en iyi frekans regülasyonu istiyorsanız, Generac'ın 30kW Koruyucu Serisini istersiniz. Isochronous Governor piyasadaki en iyilerden biridir.

Evolution™ Kontrol Cihazı

Generac'ın her Koruyucu Serisi Jeneratörü artık mevcut en iyi kontrolör sistemlerinden biri olan Evolution Controller ile birlikte geliyor. Keskin, modern, sezgiseldir ve arkadan aydınlatmalı düğmelerle tamamlanmış yüksek kaliteli bir LCD ekrana sahiptir.

Katı Hal Voltaj Regülasyonu

En yüksek düzeyde düzenleme ile birinci sınıf güç istiyorsanız, Generac'ın 30kW Ticari Jeneratörünü hak ediyorsunuz. Değişken yük koşullarına maksimum yanıt ve tork uyumlu aşırı gerilim yükleri size üstün başlatma yeteneği sağlar.

65 Amp Alternatör

30kW Ticari Jeneratörünüzdeki 65 Amper Akü Şarj Alternatörü, döner saha özelliklerine sahip ağır hizmet tipi bir jeneratördür. Doğrudan motora bağlanır ve hem H Sınıfı hem de F Sınıfı yalıtım değerleriyle rekabeti alt üst eder.

Genişletilmiş Tank Seçeneği

30kW üzerindeki standart Tank Seçeneği yeterli değilmiş gibi, Ticari Jeneratörünüz, tam yük çalışma süresini tamamen yeni bir seviyeye taşıyan Genişletilmiş Tank Seçeneği ile donatılabilir. 2 tam gün düşünülemez mi? 90 saate ne dersin? Mümkün!

Perkins Sıralı Motor

 

Bu 4 silindirli canavar, Generac'ın 30kW Koruyucu Serisini piyasadaki en güçlü Ticari Jeneratörlerden biri haline getirmeye yardımcı oluyor. Son soğutma teknolojisine sahip turboşarjlı giriş, Dökme Demir Silindir Kafaları, Alüminyum Pistonlar, 23:3:1 Sıkıştırma Oranı.

Düşüncelerimiz, fikirlerimiz, hikayelerimiz ve haberlerimiz hakkında bilgi edinmek için haftalık bültenimize kaydolun.